Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Πράπα-Δάρα Θεοδώρα - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» και υποψήφιο Δήμαρχο τον κο Παναγιώτη Μερτύρη

“Ξεκινάω με την ρήση ότι «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΝΕΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ».

Με αυτά τα πιστεύω συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές και στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο Παλλήνης Παναγιώτη Μερτύρη και τις διακηρυγμένες αρχές του δημοτικού συνδυασμού «Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις» όπως διατυπώθηκαν στην πρόσφατη παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης.
 
Διεκδικούμε την πλήρη ανατροπή του τρόπου λειτουργίας του δήμου Παλλήνης ως προς την οικονομική διαχείριση του δήμου και θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και όχι να ψηφίζουμε επειδή το θέλει κάθε ένας δήμαρχος. Θα πρέπει να υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας, όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι κομματικές ταυτότητες πρέπει να απομακρυνθούν από την τοπική αυτοδιοίκηση και ο δήμος να έχει μια διοίκηση με στελέχη με τεχνογνωσία με όρεξη για διοίκηση και όχι απλώς να εκλέγονται για να αναδειχτούν μέσα από τίτλους και θέσεις και να χρησιμοποιούν τη θέση τους για ίδιο όφελος.
Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.
Τα άτομα αυτά πρέπει να συγκεντρώνουν κριτήρια και αρετές όπως εντιμότητα, ήθος, πείρα, εργατικότητα, θέληση, χρηστή διαχείριση των δημοτικών πόρων και αίσθημα δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.
ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ 20 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
Θα στηρίξω τον αγώνα του Παναγιώτη Μερτύρη και καλώ όλους τους συμπολίτες μου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για αναβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης με βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του δήμου προς τους πολίτες.
Τέλος όπως λέει ο Andre Gide όλα έχουν ειπωθεί μα αφού κανείς δεν ακούει, πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Πράπα-Δάρα Θεοδώρα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: