Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Παλλήνη: Γιατί δεν πρέπει να πάμε στη συναυλία των “μουσικών συνόλων της ΝΕΡΙΤ”

Προεκλογική αβάντα;
Χωρίς αιδώ, αποφάσισαν να προσκαλέσουν τα λεγόμενα “μουσικά σύνολα “ της ΝΕΡΙΤ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα. Και η αναφορά χωρίς αιδώ, γίνεται καθώς μόλις πριν τέσσερις μήνες, στο χώρο του δημαρχείου, υπό την αιγίδα του Δήμου, διοργανώθηκε έκθεση φωτογραφίας για το μαύρο στην ΕΡΤ με τίτλο “Ένας αγώνας, δύο λέξεις ψυχή βαθιά”. Μάλιστα στην αφίσα της εκδήλωσης υπήρχε και η φράση “αγώνας συνεχίζεται”.
Προφανώς ο δήμαρχος αποφάσισε και για προεκλογικούς λόγους - τέλη Μαίου έγιναν οι δημοτικές εκλογές- να στηρίξει την έκθεση φωτογραφίας. Γιατί αν ήταν ουσιαστική και ενεργή η στήριξή του στον αγώνα των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ, δεν θα προσκαλούσε τα μουσικά σύνολα του μορφώματος ΝΕΡΙΤ.

Υ.Γ. Πρός όσους αποφάσισαν να προσκαλέσουν τα “μουσικά σύνολα” της ΝΕΡΙΤ, καλό θα είναι να γνωρίζουν τα εξής:
Πρώτον, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το βράδυ της μουσικής εκδήλωσης. Δεν θα βρεθούμε την ημέρα της εκδήλωσης έξω από το Δημαρχείο του Γέρακα.
Δεύτερον, παραπέμπουμε στον τίτλο της ανακοίνωσης των παρανόμως απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΑ Καλαμάτας για την εμφάνιση των “μουσικών συνόλων” της ΝΕΡΙΤ στην αρχαία Μεσήνη.
Ο Πολιτισμός δε συμβαδίζει με το "μαύρο", ή όταν ερμηνεύεις Σοστάκοβιτς για τους "βιαστές" σου”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: