Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Α. Ζούτσος: « το έργο αποχέτευσης με αποδέκτη το Κ.Ε.Λ. Ψυτάλλειας είναι δρομολογημένο και ώριμο στην υλοποίησή του»

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης, ο Δήμαρχος κ. Αθ. Ζούτσος απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Αντιπολίτευσης στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση αναφέρθηκε στην εξέλιξη του έργου αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης με αποδέκτη των λυμάτων το Κ.Ε.Λ Ψυτάλλειας. 

 
Η, η ενημέρωση υπολειπότανε σε σαφήνεια ή η ωτακούστρια συντάκτρια διαδικτυακού εκτός Δήμου μέσου παρανόησε τα λεχθέντα με αποτέλεσμα να προκύψει ο εύγλωττος πλην όμως «εκτός τόπου» τίτλος, αρκούντως … εκφοβιστικός για τους όμορους Δήμους: «Πήγαν για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι Σπάτα – Άρτεμις, Ραφήνα – Πικέρμι για το Κ.Ε.Λ».
Η συντάκτρια μεταξύ άλλων διατυπώνει την εκτίμηση ότι οι όμοροι Δήμοι θα πρέπει πλέον να ανησυχούν γιατί στο ίδιο Κ.Ε.Λ (Πλατύ Χωράφι) που θα καταλήγουν οι αγωγοί αποχέτευσης τους θα προστεθεί και ο αντίστοιχος του Δήμου Παλλήνης!
Επειδή αυτή η πιθανότητα δεν έχει καμία προοπτική, εύλογα η αντίδραση του Δημάρχου ήταν άμεση και με σύντομη ανακοίνωσή του μέσω του γραφείου τύπου του Δήμου, μιλάει για «παρανόηση του συντάκτη» σε ένα έργο που είναι «δρομολογημένο και ώριμο στην υλοποίησή του» με διασφαλισμένο αποδέκτη το Κ.Ε.Λ Ψυτάλλειας.

Πηγή http://neologosattikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: