Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Σύγκρουση Δούρου - Ντινόπουλου με φόντο τον... Ακη

«Συγγνώμη ή μήνυση» απαντά η Ρένα Δούρου, στην αναφορά του Αργύρη Ντινόπουλου ότι δούλευε στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης επί ημερών Ακη Τσοχατζόπουλου


Πρόγευση των αντιπαραθέσεων του επόμενου διμήνου πήραν σήμερα οι πολίτες: Πεδίο της σφοδρής σύγκρουσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο τηλεοπτικός σταθμός Star και η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.
Όπως υποστήριξε ο «γαλάζιος» βουλευτής, επί έξι μήνες, η κ. Δούρου υπηρέτησε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με υπουργό τον Άκη Τσοχατζόπουλο
Στη δημοσιογράφο έδωσε το πρωί συνέντευξη η υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, όπου δημοσιοποίησε μάλιστα την απόφασή της να παραμείνει περιφερειάρχης, ακόμη και στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εθνικές εκλογές. «Δεν θα ανταλλάξω τη θέση περιφερειάρχη με μια θέση στο Υπουργικό Συμβούλιο», διαβεβαίωσε χαρακτηριστικά.
Μετά το τέλος της συνέντευξης, την διαδέχτηκαν πολιτικοί στο στούντιο της ίδιας εκπομπής, εκ μέρους της ΝΔ ο Αργύρης Ντινόπουλος.


Εκεί ο βουλευτής της συμπολίτευσης έβγαλε το... συρτάρι του μια ιστορία που είχε πρωτοδεί το φως της δημοσιότητας (από την εφημερίδα «Δημοκρατία», λίγα 24ωρα πριν την 2η κάλπη, του Ιουνίου του 2012.
Τι είπε ο Ντινόπουλος -Τι απάντησε η Δούρου
Όπως υποστήριξε λοιπόν ο «γαλάζιος» βουλευτής, «επί έξι μήνες, η κ. Δούρου υπηρέτησε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με υπουργό τον Άκη Τσοχατζόπουλο». Οι συνεργάτες της υποψήφιας την ενημέρωσαν ακαριαία και επειδή δεν προλάβαινε να ...ξαναμπεί στο στούντιο, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση. Απευθυνόμενη στον κ. Ντινόπουλο είπε: «Ή θα ζητήσετε συγγνώμη ότι σας παραπληροφόρησαν ή τα υπόλοιπα εντός 24ώρου», υπονοώντας έτσι προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Ή θα ζητήσετε συγγνώμη ή τα υπόλοιπα εντός 24ώρου, απάντησε η κ. Δούρου, υπονοώντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Στην ουσία της υπόθεσης, το επιτελείο της Ρένας Δούρου απαντούσε (το 2012) και απαντά και σήμερα, ότι εργάστηκε, πράγματι, επί 6μηνο στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων με σύμβαση, και αφού πέρασε τις σχετικές εξετάσεις. Η αμοιβή της δε, με μπλοκάκι, ήταν 300 ευρώ (μεικτά) και δεν διετέλεσε -τέλος- σύμβουλος του Α. Τσοχατζόπουλου ή οποιουδήποτε άλλου υπουργού.
Στην απάντησή της, επίσης, τόνισε ότι έχει δουλέψει επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα, με τον Αργύρη Ντινόπουλο να ανταπαντά, χαρακτηρίζοντάς την, «εκπρόσωπο της αριστεράς του χαβιαριού».

http://www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: