Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Δήλωση στήριξης Γιάννη Μηλιώνη στον Κώστα Μπάκα

Συνδημότισσες – Συνδημότες ,
Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάιου καλούμαστε ως πολίτες με ενεργό συμμέτοχη στην διαδικασία των εκλογών, να πλαισιώσουμε & να στηρίξουμε μεταξύ των υποψηφίων Συνδυασμών.
Τον Συνδυασμό που έχει αξιόλογους υποψήφιους με ήθος & εμπειρία στα κοινά, να έχει επικεφαλής για το αξίωμα του Δήμαρχου Ανεξάρτητο χωρίς κομματικές περγαμηνές, με μόνη περγαμηνή την δέσμευση στους δημότες τήρησης λόγων & έργων. 
 
Να είναι άτομο που να μπορεί να συνδυάσει το παλιό με όραμα για το νέο που πρέπει να διαμορφωθεί στην πόλη της Παλλήνης, να διαχειριστεί την Δημοτική εξουσία με διαφάνεια στην πράξη και όχι στα λόγια, με δομημένη την αποκέντρωση των υπηρεσιών αρωγό στα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών.
Με σεβασμό να δίνονται λύσεις στα προβλήματα που αναδεικνύονται από τα τοπικά Δημοτικά Συμβούλια , Λύσεις που να αφορούν την πλειοψηφία των κατοίκων , και όχι μικρές ομάδες Συμφερόντων .
Σχέδιο & όραμα με βάση της ανάγκες για την ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης, που αποτελείται από τρεις δημοτικές ενότητες της Ανθούσας ,του Γέρακα & της Παλλήνης.
Με την ενεργό συμμέτοχη μας στην κάλπη ως πολίτες του Δήμου Παλλήνης όλοι μαζί θα αποφασίσουμε για την Δημοτική Αρχή που θα κληθεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της καθημερινότητας της πόλης για πέντε χρόνια.
Με την δημιουργία νέων θεσμών & υποδομών με πρώτη προτεραιότητα τον πολίτη. Έτσι ώστε να διαμορφωθεί η πόλη που θέλουμε να ζήσουμε εμείς & τα παιδιά μας
Προσωπικά έπειτα από παρότρυνση από φίλους & πολίτες της πόλης μας, πήρα την απόφαση να στρατευθώ στον κοινό αγώνα για το αυριανό μέλλον της πόλης με όραμα εφικτών στόχων, στηρίζοντας Με βαθιά πίστη ότι έχει τα όσα αναφέρομαι πιο πάνω με την ενεργή συμμέτοχη μου τον Συνδυασμό
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Όλοι μαζί.
Με υποψήφιο Δήμαρχο ένα νέο Άνθρωπο με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση & εξαιρετικό επιστήμονα τον ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΑ
Γιάννης Μηλιώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: